Publicacions uniques

Ja tenim en marxa l’estiu i com sempre se’ns gira feina de maquetació i impressió de catàlegs, revistes, dossiers, quaderns…

Mirar que tot el què fem des de MFC surti amb la qualitat que el client n’espera està al número 1 del nostre protocol. Posem l’experiència i el saber fer a l’abast del client, on ell proposa el què necessita i el què n’espera i nosaltres ho transformem en quelcom real.

Així, revistes com Cinegeticat, La Geneta, catàlegs pels Grup Sobrerroca, quaderns per l’Escola l’Espill de Manresa, i un llarg historial de maquetacions i impressions que ja hem maquetat i publicat.

Seguim així i oferim la possibilitat de maquetar projectes més individuals i/o personals els quals poden tenir una tirada de 25-50 unitats. Pensem que cada un de nosaltres tenim dins petits-grans comunicadors i artistes que poden ser representats en llibres-llibrets… personalitzats. Aconseguim un peoducte únic i totalment personalitzat. Us animem a provar de regalar quelcom així, marcant diferència!

A la vegada us animem a il.lustrar aquests llibres, fent-los encara més únics!

Us esperem a MFCstudiGrafic

mireia

Anuncis

About mireiafontcors

Art Director, Graphic Designer, Prluridisciplinar Designer, Creative and Freelance... Mostra totes les entrades de mireiafontcors

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: