Mai diguis NO HO PUC FER!

Avui us volia explicar com una frase que en va dir un gran mestra que vaig tenir a la Massana, m’ha acompanyat tota la meva vida (professional i personal): no diguis mai NO HO PUC FER!

Un exemple va ser l’últim repte hebby el qual no vaig dir que NO i en vaig aprendre molt.

El repte: Final de curs de l’escola dels meus fills, època d’estrés i molt “agobio”. I amb una setmana PLAFFFFF, el repte! S’han de fer Boc&roll artesanalment per a una botigueta d’un projecte dels nens. Ella han tallat roba, medit totes les parts i components, però ara falta cosir!

Una primera mare, la Sara, s’hi posa pim-pam, i ho fa tota sola (és un crack!, i segons el què ens explica tampoc en sabia fer. Encaixa perfectament amb el perfil de persona que m’anima a fer aquestes bojeries!).

Però després de la paradeta i del gran èxit dels bocas&roll, se’ns va generar un problema! Els nens es van quedar sense, i en volien per ells i, poder-en fer una paradeta per dins l’escola per si algun altre nen o nena en volia un. Aquí entra el SOS de la mare Sara, quan ella necessita mans i màquines de cosir. De màquines les que vulguis, però de cosidors, pocos! I tothom amb la frase a la boca de: Això jo no ho sé fer!... Aquí entra el temps destinat a estudiar, quan en Román, professor meu, em repetia que no es pot dir mai: NO HO PUC FER!

Gràcies Román per repetir-ho… al final m’he vaig creure! I ho he aplicat sempre!

Retalls que ens nens/es ens han donat per fer Els Bock&Roll.

Primer fer per mi! Tot un èxit!

Jo no sabia cosir!, peró ni papa!!!! I la màquina que tinc (herència d’una”tía-abuela”) no l’havia tocat mai! Però i què passa? Com a molt faré malbé alguna d’aquestes boniques teles, però coneixent-me, alguna cosa acabaré fent!

La Sara, un amor de dona, amb tota la paciència del món m’explicava cada pas, fins que les dues, “mano a mano” vàrem aconseguir fer-en un bon grapat.

Orgullosa m’he quedar d’haver-ho aconseguit, i de poder dir que HO HE POGUT FER! Això sí, sempre buscar la millor manera, i aquest cop ha estat amb companyia de la mare Sara!

Gràcies bonica!

En una setmana i moltes experiències a sobre al final ens en sortim.

About mireiafontcors

Art Director, Graphic Designer, Prluridisciplinar Designer, Creative and Freelance... Mostra totes les entrades de mireiafontcors

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: